Gewichtsconsulente Wil's Kracht

Kind en voeding

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

Met het kind-traject staat persoonlijke begeleiding centraal. Ik als leefstijlcoach en voedingsdeskundige bouw een vertrouwensrelatie op met uw kind en begeleid in dit traject het hele gezin naar een andere leefstijl en maak ieder gezinslid deelgenoot van het programma.

 

NIET MINDER, MAAR ANDERS!

Op een speelse en plezierige manier leer ik uw kind hoe je kunt afvallen en toch lekker en goed kan eten. Er wordt niet geleerd om minder te eten, maar anders te eten! Door het bekijken van o.a. leuke filmpjes over voeding en beweging, opdrachtjes uit te werken en allerlei motiverende methodieken toe te passen leert je kind hoe je gezonde keuzes kunt maken en deze kan toepassen in het dagelijkse leven. De methodieken wordt op leeftijd en persoonlijkheid afgestemd.

 

BEWEGEN IS LEUK!

Bewegen is in onze trajecten van groot belang om het beste resultaat te kunnen behalen. Is uw kind niet sportief of heeft hij of zij last van enige schaamte om te bewegen? Wij gaan samen aan de slag om dit te veranderen. Het lichaam is gemaakt om te bewegen, van stilzitten wordt het lichaam lui. Zonde van al die 600 spieren die graag in beweging zijn. Dagelijks bewegen is nodig om het lichaam actief te houden en alle lichaamsfuncties goed te laten werken. Samen gaan we op zoek naar passende activiteiten die ervoor zorgen dat het lichaam weer actief wordt en je lekker in je lijf zit. Gedurende het traject zullen er consulten zijn die in het teken van bewegen staan.

TRAJECT

Het programma bestaat uit een intakegesprek gevolgd door een 9-weken traject met het werkboek. Het kind doorloopt samen met een der ouders. Hierin wordt progressie gewaarborgd.

 

Gun uw kind het beste en start vandaag nog met een gezonde en duurzame leefstijl!

Samen maken wij het verschil!